Top

Shownieuws 2022:

De vakanties zijn zo onderhand wel weer achter ons. De rust is teruggekeerd, we zijn weer opgeladen voor een vers seizoen, en daarmee zijn we automatisch aangekomen bij de 2 audioshows (of beurzen als u het zo noemen wil) waar wij dit jaar weer acte de pr√©sence zullen geven…

 

DAE 2022:

 

Als eerste het Dutch Audio Event (voorheen Xfi en VAD), 8- en 9 oktober in de Koningshof te Veldhoven: hier kunt u ons vinden in zaal 42, waar wij (en die keuze zullen we ter plekke maken) kiezen tussen 2 set-ups: Blumenhofer Genuin FS3 SE luidsprekers, versterkt door de Trafomatic Evolution Line One voorversterker en 2 x de Trafomatic Elegance Evolution eindversterkers…

 

 

 

 

 

De tweede optie (en vooralsnog onze favoriet): Blumenhofer 2X220 luidsprekers versterkt door ons paradepaardje, gebouwd vanwege ons 15 jarig bestaan als Music2, de Trafomatic Rhapsody geintegreerde PSE 300B buizenversterker…

 

 

 

 

 

Als bronmateriaal hebben wij dit maal 2 primeurs, als draaitafel gebruiken wij de Auris Bayadere 5 (waarmee wij direct ook de draaitafels van deze fabrikant voor de Benelux markt zullen introduceren) welke zal worden voorzien van de Auris Audio Tagenta Hawk tonearm. Het MC element in deze draaitafelcombinatie zal de MC ONE Special uit stal van van den Hul zijn, de te gebruiken phonotrap krijgt hier ook zijn primeur, de van den Hul ”Baby” Grail.

 

 

Al met al naar ons idee in beider gevallen een bijzondere set-up waarvoor u zeker even in Veldhoven langs moet komen!

 

 

i-EAR 2022:

 

Onze 2e show zal plaatsvinden op 26- en 27 November in het Willem II stadion in Tilburg, de jaarlijkse i-Ear show.

Voor deze show halen we de banden met de Nestor van de Nederlandse High End nog wat meer aan, de complete elektronica en bekabeling zullen deze maal van den Hul zijn: Grail SX phono, Emerald voorversterker en maar liefst 4 x de Excalibur mono eindversterkers, alles bekabeld met de befaamde CNT (Carbon Nano Tube) lijn.

 

 

De luidspreker voor deze show zullen, voor ze arriveren, al voor het nodige zweet hebben gezorgd: het topmodel van Blumenhofer Acoustics, de (per stuk!) 400 kg wegende Gran Gioia 2X16 Turbo’s. Dit systeem is iets wat u absoluut moet komen beluisteren, dit is het eerste systeem in de wereld waar niet alleen de tweeter compressie aangedreven is, ook de twee¬† 16 inch woofers worden aangedreven via deze techniek. Voorzien van 2 massieve walnoten phase-pluggen maakt dit voor ons de nieuwe referentie, niet alleen in laagweergave!

 

 

Als draaitafel zullen we de Reed Muse 1C gebruiken, in combinatie met de befaamde Reed 5A tangentiale tonearm waarin het van den Hul Colibri Grand Cru element zal zijn gemonteerd!

 

 

Een ”cost no object show” maar dat mag op zeker de pret niet drukken! Wie dus een keer mee wil maken waar voor ons zo ongeveer de uiterste grens ligt op muziekweergave niveau, U bent van harte welkom!