Top

Van den Hul Cables

 

 

The Link Between Technique And Emotion:

 

Our main objective is to improve the quality of both phono-transfer and the quality of signal transmission in most broad sense.

Our products are state-of-the-art technology based on our inventions.

 

A.J van den Hul

 

 

 

De naam “Van den Hul” zal bij velen bekend in de oren klinken. Deze naam is inmiddels gemeengoed geworden als het gaat om audio en video interlinks, luidsprekerbekabeling en uiteraard elementen voor draaitafels. Dit oer-Hollandse bedrijf tracht al sinds de oprichting in 1980 de kwalitatieve aspecten van draaitafel transductie en audio en video signaaloverdracht in zijn algemeenheid te verbeteren door de toepassing van hoogstaande technologieën.

 

Inmiddels maakt het bedrijf  Moving Coil (MC) elementen op eenzaam hoog niveau en is de koolstofgedachte doorgedrongen in vele audio- en videokabels voor zowel consument als professional. De term “schakel tussen techniek en emotie” is illustratief voor de ontwerpfilosofie en erop gericht het genieten van muziek niet uit het oog te verliezen, terwijl duurzaamheid, optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf en toepassing van milieuvriendelijke materialen in een hoog vaandel dienen te staan.

 

Het beste voorbeeld wat we u hiervan kunnen geven is de garantieperiode welke met iedere door van den Hul fabrieksmatig afgemonteerde kabel komt: 30 jaar op zowel de klank als constructie!!