Top

Demonstratieruimte in Hoek van Holland

 

 

Misschien niet algemeen bekend, maar ook op onze locatie in Hoek van Holland beschikken wij over een zeer goed ingerichte luisterruimte. Omdat het, gezien de omvang van de producten welke wij distribueren, voor dealers ondoenlijk is u alles te kunnen laten zien en horen hebben wij als ondersteuning voor deze optie gekozen.

 

 

Deze relatief grote ruimte (90 m2), vindt u op de begane grond tegenover onze werkplaats/technische dienst. Deze ruimte wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het demonstreren van de Blumenhofer, en BlumenHofer Classic luidsprekers in combinatie met Trafomatic buizenversterkers. Als bronnen vindt u hier draaitafels van Auris, Feickert en Reed. Ook kunt u hier verschillende van den Hul kabels en phonotrappen beluisteren.

 

 

De set-upmet Blumenhofer GG 2X16  tijdens ons Oktober-fest in 2022

 

 

De set-up van dit moment, Blumenhofer Classics in een bi-amp configuratie met Trafomatic

 

Al met al denken wij dat we u op deze manier zeer goed kunnen informeren/demonstreren waar onze onze producten voor staan. U bent van harte welkom om ons met-, of via uw dealer te bezoeken mochten zij 1 of meerdere producten waar uw interesse naar uitgaat, niet in de eigen winkel hebben staan.