Top

Modern Classics

Zaterdag 22 juni is er weer 1, een inloopdag op het hoofdkwartier van Music2 audio import. Deze maal met een iets andere opzet en tevens iets wat al lang op onze bucketlist stond: een ode aan een aantal iconen uit de gouden audio tijden van de jaren 70, 80 en 90, denk hierbij aan JBL, McIntosh en Thorens

 

Door gebruikmaking van moderne varianten van een aantal van deze modellen hebben wij in samenwerking met de collegabedrijven Fine Sounds (McIntosh) en Penhold (Thorens) een fantastisch  nostalgische set-up kunnen bewerkstelligen:

 

de BHC 1743 weergever, de Blumenhofer ode aan de JBL 43XX series

 

een blik achter de ”schermen”

 

De set-up zal deze dag bestaan uit de befaamde McIntosh C-22 voorversterker met 2 stuks MC 275 eindversterkers, welke in een horizontale bi-amping configuratie hun kunsten zullen vertonen.

 

de McIntosh MC 275 stereo eindversterker

 

de C-22 voorversterker van huize McIntosh

 

Als bron zal deze dag waarschijnlijk 1 van de meest beroemde draaitafels uit de jaren 70 en 80 fungeren, de moderne versie van de Thorens TD-124, welke is voorzien van de Thorens TP-124 arm en een van den Hul DDT element (ooit de opvolger van de Empire MC-1000).

 

de Thorens TD-124 DD

 

Deze 2e inloopdag van 2024 vindt plaats op zaterdag 22 juni, we vangen aan rond de klok van 11 uur, waarbij de demo’s de hele dag door tot een uur of 4 zullen plaatsvinden. Vanaf 4 uur zal de bbq worden opgestart, deze maal gaan we voor de hamburgers, en gaat de dag langzaam over in wat meer een feestje.

 

Met gebruikmaking van een Lumin T-3 streamer zal daarna ook de muziekkeuze overgaan naar een iets ander genre, hier hoeven we waarschijnlijk geen uitleg meer over te geven, we laten de broekspijpen weer even wapperen!

 

Locatie:

Music2 BV

Dwarskulk1

3151 ZD

Hoek van Holland

 

De toegang is uiteraard gratis, parkeergelegenheid is er voldoende, wij zien u dus graag verschijnen op zaterdag 22 juni 2024 in Hoek van Holland!