Top

Oktoberfest Revisited

Zoals de titel al aangeeft organiseren wij (Yeti Acoustics, van den Hul BV en Music2 audio import) op zaterdag 17 december een Duitse dag waarin alles draait om de Blumenhofer Acoustics luidspreker. In 3 verschillende ruimtes zullen zij dan ook gedemonstreerd worden:

 

*het vlaggenschip de Gran Gioia 2X16 in de grote ruimte, aangestuurd door de Glenn mono buizenversterkers van Trafomatic en de Reed Muse 1 C draaitafel als hoofdbron

 

 

 

 

*de Blumenhofer 2×220 weergevers in de bioscoop op de 1e verdieping, aangestuurd door de versterkers van Yeti Acoustics, bronnen zullen hier streaming en wederom een draaitafel van Reed zijn.

 

 

 

 

*de kleine demoruimte op de 1e verdieping dan, hier treft u de Blumenhofer Genuin FS3 LE weergevers, aangestuurd door de Trafomatic Rhapsody buizenversterker, bron vinyl via de Dr Feickert Volare draaitafel.

 

 

 

Alle kamers zullen zijn bekabeld met van den Hul CNT, de schone stroom wordt tijdens dit evenement geleverd door Yeti Acoustics.

 

De aanvang van deze dag (zaterdag 17 December) vindt plaats vanaf 11.00 uur in de ochtend, en zal als muzikaal evenement duren tot 17.00 in de namiddag. Hierna trappen we af met ons verlate Oktoberfest: Duitse braadworsten met dito Bier!

 

 

 

Locatie: Het hoofdkwartier van Music2 audio import, Dwarskulk 1, 3151 ZD, Hoek van Holland