Top

Music2 op de X-fi 2017

Hij is weer bijna daar, de X-fi Audioshow 2017!

 

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is de Koningshof in Veldhoven weer een weekend lang ”the Audioplace to be!” Groter dan ooit, drukker bezocht en vol met nieuwe fraaie audio producten. Uiteraard is ook Music2 , zoals ieder jaar, weer aanwezig. Dit jaar vindt u ons in ruimte 111. Een stand welke wederom aangekleed zal zijn door kunstenaar Rene Visker waar wij samen met de heren M. en A.J. van den Hul uw gastheren zullen zijn.

 

De set-up zal deze maal draaien om een volledige van den Hul elektronica en kabel lijn, weergegeven via de studio monitoren van bhc, en wel model 1743.

 

De bhc 1743 studio monitoren

 

Als hoofdbron zullen wij gebruik maken van de Reed Muse 3C draaitafel welke is voorzien van de Reed 5T toonarm, De heer AJ van den Hul bouwt voor deze speciale combi een speciale versie van zijn topmodel MC element, een Colibri Signature Stradivarius! De 2e bron in deze set-up is onze befaamde TEAC A7300-RX Reel2Reel recorder, een studiobeest van 40 jaar oud welke nog geen spatje van zijn autoriteit heeft verloren.

 


De Reed Muse 3C draaitafel, winnaar van de Red Dot Design Award!

 

 

De TEAC A7300-RX, is het geen beauty?

 

Buiten al dit analoge geweld hebben we nog wat bijzondere momenten in petto, op zowel de zaterdag als de zondag kunt u tussen 14.00 en 15.00 uw eigen pick-up element laten inspecteren door de heer AJ van den Hul. Dit alles is te volgen op een scherm, zodat u precies kunt volgen wat er wordt. Tevens zal er tijd ingedeeld worden voor uitleg over de van den Hul Extender. Wat dat is? Wat dat doet? Kom langs en ervaar het, we beloven u enkele bijzonder momenten!

 

 

 De heer A.J. van den Hul werkend met zijn onafscheidbare microscoop, altijd iets bijzonders om te ervaren!

 

Natuurlijk zult u ook kunnen genieten van muziek, veel muziek, want hoe mooi de apparatuur ook kan of mag zijn, het draait toch immer om de muziek, dat is hetgene wat ons moet beroeren…

 

Wij zien u graag verschijnen op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober tijdens de jaarlijkse X-fi Audio Show, openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00!