Top

Mono Event Zaterdag 16 april

 

Als officiële introductie van de Ikeda KAI MONO MC elementen zullen wij op Paas zaterdag, 16 april, een event organiseren welke in de boeken zal gaan als het MONO event!

 

Gezien de grote getallen in aanmeldingen hebben wij hier als extra nog 2 luisterruimtes ingericht, zodat alle bezoekers buiten een mono demo (welke zullen worden uitgevoerd door de kundige vertegenwoordiger van het BarcaNova platenlabel) ook nog even kunnen genieten van een fraaie set-up van 2 iconen uit de jaren 90, de B&W Matrix 800. Deze set vind u op de eerste verdieping in onze  ”’bisocoop/keuken”. Tussen al het mono-geweld door kunt u hier even relaxen en eventueel ook een kop koffie of iets anders nuttigen.

 

 

Een kleinere set-up kunt u eveneens op de 1e verdieping vinden, deze set-up zal bestaan uit Blumenhofer FS3 luisprekers en een Trafomatic EOS plus versterker. De bronnen bij deze set-ups zullen allebei cd-spelers zijn, puur om het voor ons nog iets eenvoudiger te houden.

 

 

De set-up tijdens de mono demo’s, ook hier weer iets heel bijzonders, BlumenHofer Classic 2122 luidsprekers, aangestuurd door een Single Ended 300B versterker van Trafomatic, de Rhapsody. Als bron uiteraard vinyl, het Ikeda KAI mono element is gemonteerd in een Ikeda IT-345 CR tonearm welke zal sieren op een Reed Muse 3C loopwerk.

 

 

Datum, Tijd en Locatie:

 

Zaterdag 16 April 2022

Dwarskulk 1

3151 ZD

Hoek van Holland

11.00 – 17.00