Top

2022: een jaar voor de boeken…

Zo in de laatste week van het jaar terugkijkend is 2022 wel een heel bijzonder jaar gebleken. Dit begon al in maart: wanneer het land langzaam loskomende is van alle corona maatregelen, vieren wij het 15 jarig bestaan van Music2 met de introductie van de (speciaal voor dit lustrum ontworpen) Trafomatic ”Rhapsody” ge├»ntegreerde PSE 300B versterker. Tegen het eind van 2022 kunnen we ook wel stellen dat dit 1 van de- zo niet de- meest complete 300B ge├»ntegreerde versterker op de huidige markt is gebleken!

 

Een bijzonder geslaagde lustrum actie…

 

de Trafomatic Rhapsody 300B PSE versterker

 

 

In dit zelfde jaar ontvangt ook ons favoriete kleinood, het van den Hul Crimson XGW Stradivarius MC element, de part-time Audiophile REVIEWERS CHOICE!

 

Wederom een succes om trots op te zijn…

 

de van den Hul Crimson XGW Stradivarius

 

 

Terug naar Trafomatic: het topmodel mono eindversterker, de Elysium, veel over geschreven, veel over gehoord: dit topmodel, welke bij ons Exclusief door dealer Rhapsody in Hilversum wordt verkocht, wint de H-ifi + Power Amplifier Award 2022!

 

Groots, Extreem en Kostbaar, maar O wat zijn ze mooi!

 

 

Shows:

 

Zoals ieder jaar had ook 2022 weer haar show-seizoen, en druk was hij! De laatste is traditionaal ook de grootste, de i-Ear show in het Willem II stadion in Tilburg. Hier hebben we groots uitgepakt, samen met AJ van den HulBV wilden we nogmaals goed laten zien waar de juiste combinaties van bronnen, versterkers, kabels en luidsprekers toe in staat zijn: het bijna 1 op 1 live weergeven van muziek.

 

Deze set-up werd dermate goed gewaardeerd dat dit de voor ons meest begerenswaardige award opleverde: de i-EAR/hifi.nl Best Sound Award!

 

 

Voor ons de Kers op de taart na een wel zeer succesvol jaar!

 

Op naar 2023, het jaar waarin wij, buiten enkele bijzondere introducties, een uitbreiding van ons pakket, en een nieuw gezicht op de weg ook bezig zijn met het opzetten van het Blumenhofer Experience Center.

 

Meer over dit alles hoort u snel, voor nu wensen wij u een geweldige jaarwisseling en een zeer muzikaal 2023!