Top

Introductie Auris Audio op het Dutch Audio Event

 

Met veel genoegen zullen wij u tijdens het Dutch Audio Event de draaitafelproducten van het Servische Auris Audio presenteren!

 

De presentatie an sich zal met het (vooralsnog) grootste model draaitafel de Bayadere 5 plaatsvinden, waar een 10 inch versie van de Tangenta Hawk Black arm op gemonteerd zal zijn.

 

 

AURIS AUDIO BAYADERE 5 MET TANGENTA HAWK 10 INCH GOLD

 

Echter, het beste nieuws wat wij u kunnen geven met de introductie van deze draaitafel- en toonarm fabrikant voor onze markt is, dat zij ook direct in het gat springen welke ons door het ten ziele gaan van het Japanse Jelco is nagelaten: zeer fraaie toonarmen in de lengtes 9-10 en 12 inch in de prijsklasse €750 tot €1750 ! Iets waar veel analoog liefhebbers bijzonder gelukkig van zullen worden, en… Made in Europe!

 

 

AURIS AUDIO BAYADERE 3 MET W9 TOONARM

 

 

AURIS AUDIO BAYADERE 3 MET 909 TOONARM

 

 

Tevens zal Auris Audio binnenkort nog een betaalbare instaplijn presenteren, de Rondo serie. Drie modellen (Rondo 1, 2 en 3) welke standaard uitgerust zullen worden met een W-9 arm, of, op verzoek, met een 909 arm. Prijzen en uitvoeringen zullen binnenkort bekend worden gemaakt…