Top

i-Ear Show 2021 Highlights

 

Op 13- en 14 November zal hij er weer zijn, de i-Ear Audio Show in de 2021 editie! Natuurlijk konden wij, als winnaar van de ”Best Sound Award” tijdens de laatste editie en daardoor al titelverdediger, niet ontbreken…

 

 

Tijdens de komende editie zullen wij dan ook flink uitpakken, dit in nauwe samenwerking met van den Hul BV:

Als hoofdbron zullen wij deze maal de Reed Muse 3C draaitafel meebrengen, winnaar van o.a. de RED Dot Design Award, uitgevoerd met de Reed 5T ”Linear Tracker” tonearm welke zal worden voorzien van een van den Hul Black Crimson MC element.

Als phonotrap zullen wij de van den Hul Grail SE inzetten, het topmodel uit de range!

 

 

Voor de versterking zal dit jaar, net als tijdens de vorige editie, weer voor Trafomatic worden gekozen. In deze set-up zullen we wederom gebruik maken van de LARA gebalanceerde voorversterker, welke, althans, zo was de bedoeling, de Pandora mono eindversterkers zal aansturen. Daar we echter dermate goede resultaten met de nieuwe EOS+ stero eindversterker boeken, is de kans groot dat we die zullen inzetten. Een kleine slag om de arm dus nog…

 

 

De luidsprekers zullen wederom iets bijzonders zijn uit het huis van BlumenHofer Acoustics, de Classic 2122. Gebaseerd op, en geinspireerd door het model 19 van Altec Lansing kwam BlumenHofer Acoustics met een werkelijk schitterende ode aan dit icoon, de BHC 2122. 

 

 

 

Natuurlijk, zal de firma van den Hul op haar eigen wijze weer acte de presence geven. Zo zal de heer AJ van den Hul weer aanwezig zijn, het overbekende beeld van ”the man himself” zittend achter zijn microscoop zal hij u als bezoeker de gelegenheid bieden uw eigen pick-up element door hem te laten inspecteren. Tevens zal de heer van den Hul samen met zijn zoon de nieuwste luidsprekerkabel aan het publiek presenteren, de CNT, oftewel, de Carbon Nano Tube!

Dit zou de eerste stap naar supergeleiding moeten zijn, wij zullen deze show dan ook gebruik maken van deze luidsprekerkabel.

Al met al naar ons idee voldoende reden voor een bezoekje, u vind ons in zaal N4 op de 1e verdieping.

Graag tot ziens op Zaterdag 13- of Zondag 14 November tijdens de i-Ear Audioshow 2021