Top

Dutch Audio Event 2023

Zoals afgelopen jaar en de vele jaren daarvoor zal Music2 BV ook dit jaar weer aanwezig zijn op het Dutch Audio Event.

 

In de zo onderhand voor iedereen bekende ruimte, kamer 42, zal dit jaar een iets andere opstelling te vinden zijn. Wij hebben er deze editie voor gekozen om met onze kleinste, maar o zo bekende, Trafomatic/Blumenhofer/Feickert/van den Hul opstelling te demonstreren.

 

Hier zult u als bron o.a. onze Feickert Volare draaitafel aantreffen, omgebouwd naar een ware high-end draaitafel. De te gebruiken phonotrappen zijn de Trafomatic Evolution Phono One en de van den Hul Grail SE.

 

Feickert Volare met een Reed 5A arm en het vdH Black Crimson MC element

 

Natuurlijk zullen we ook dit jaar weer iets speciaals demonstreren: Zoals het er nu naar uitziet zullen we buiten de introductie van de Auris ”CLASSICA” draaitafel (€2.999,- inclusief W-10 arm) ook een Auris Bayadere 5 draaitafel demonstreren. Deze zal worden voorzien van een Reed 2G arm, waar een heus Ikeda 9 Gss element haar kunsten zal vertonen.

 

Auris Audio “CLASSICA” draaitafel, voorzien van een Auris W-10 arm

 

Als versterking zal dit jaar dus, zoals aangegeven, met onze instap versterking worden gedemonstreerd. Echter, niet met 1 Trafomatic Elegance Evolution eindversterker, maar met twee (!!), we demonstreren u dus de 4 x 60 Watt (KT88) horizontale bi-amp variant, 1 van de vele mogelijkheden in het Trafomatic upgrade programma. De voorversterker in deze set-up zal de Evolution Line One zijn. Schone stroom wordt verzorgd door Yeti Acoustics, hierdoor kan alle apparatuur haar werk ”ongestoord” uitvoeren.

 

Trafomatic Evolution Line One, Phono One en twee stuks Elegance Evolution KT88 eindversterkers

 

Als luidspreker hebben we dit jaar gekozen voor de Blumenhofer Genuin FS3 SE, de voor ons mooiste versie van de FS3, uitgevoerd in een dual tone houtfineer met een massief walnoten hoog hoorn.

 

Blumenhofer Genuin FS3 SE

 

Voor de bekabeling is er dit jaar uiteraard weer gekozen voor van den Hul, als interconnects en phonokabels gebruiken we de Orchid, als luidsprekerkabel onze grote favoriet, de Nova in een bi-amp configuratie!

 

Nog een bijzonderheid van dit front, daar wij sinds dit jaar ook de distributeur van van den Hul kabels zijn geworden, zullen wij in de gang net na de entree als promotie een heuse antieke haringkar plaatsen. Hier vindt u echter (helaas voor sommigen) geen haring, maar een aantal zeer interessante van den Hul aanbiedingen welke alleen tijdens deze beurs zullen gelden! Denk hierbij aan 25% korting op het gehele kabelpakket! Grijp daarmee uw kans, mis de kraam niet…

 

Onze vdH stand zoals u deze in de gang zult treffen met mooie aanbiedingen

 

We hopen u dan ook te ontvangen in ruimte 42 of bij onze haringkar, graag tot ziens op 7- of 8 oktober:

 

Dutch Audio Event              >>>KLIKKERDEKLIK<<<

Locht 117

Veldhoven