Top

The Headroom

 

De beste koptelefoon in de wereld… Een Utopie?

 

Mocht deze al bestaat, weten wij echt niet welke dat zou moeten zijn. Voor iedere koptelefoon liefhebber zal dit, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, een ander zijn. Is het een Grado? Een MEZE? Sennheiser? Stax? Wij laten dit echt aan u om te bepalen.

 

De juiste koptelefoon-versterker echter, die hebben wij wel. Als distributeur van Trafomatic hebben wij sinds kort deze versterkers in huis. Nieuwsgierig? Neem uw eigen koptelefoon mee, en kom ze beluisteren. U zult aangenaam verrast zijn!

 

Trafomatic HEAD TWO buizen koptelefoon versterker

 

Het Trafomatic pakket  koptelefoon-versterkers bestaat uit 3 modellen, alle drie een buizenontwerp. De juiste impedanties zijn te kiezen, de HEAD ONE en HEAD TWO beschikken zelfs over een voorversterkerfunctie, zodat uw head-set is om te toveren tot een volwaardige high-end installatie.

 

Een ander mooi wapenfeit, ook STS Records gebruikt een HEAD ONE in combinatie met de MEZE CLASSIC koptelefoon als een onderdeel van hun mastering, iets waar wij gerust trots op zijn!

 

Trafomatic HEAD ONE buizen koptelefoon versterker

 

De Primavera, het topmodel uit de range, is een ietwat vreemde eend in de bijt: een volbloed, pure high-end koptelefoon-versterker van het allerhoogste niveau, in pure Klassa A. Wereldwijd gezien als de absolute top, een betere bestaat er niet.

 

 

 

Specificaties en prijzen:

 

HEAD ONE

TUBED

PHONOAMPLIFIER

2 line inputs, 1 headphone output (30-100 or 300 Ohm), 1 pre-amp output, 2 x 6S45P tubes, 1 EZ80 tube €   2.099,=
     

HEAD TWO

TUBED

PHONOAMPLIFIER

2 line inputs/outputs: RCA or XLR, 2 headphone outputs (25-50-100-300 or 600 Ohm), 2 x 6N30P tubes, 2 x ECC88 tubes €   2.899,=
     

PRIMAVERA

TUBED

PHONOAMPLIFIER

 2 line inputs: RCA or XLR, 4 headphone outputs (25-50-100-300 or 600 Ohm), pure Class A, 2 x SV-811-10 tubes, 2 x 6S45P tubes € 11.999,=

 

 

 

Dat er met Trafomatic altijd meer mogelijk is dan rechtuit, dat was wel duidelijk. Maar toen we werden geconfronteerd met de kwaliteiten van de HEAD ONE als voorversterker waren we toch wel even onder de indruk…

 

HEAD ONE als voorversterker in een Trafomatic Pandora/BHC set-up        

 

Dat deze instap in de koptelefoonversterking wereld van Trafomatic werkelijk een volbloed High-End voorversterker zou blijken, dat hadden we echt niet verwacht! Zelfs in een set-up als bovenstaande foto groeit de HEAD ONE gewoon mee.

 

Wilt u een keer net zo aangenaam verrast worden als wij? Kom langs en laat u overtuigen. De koffie staat altijd klaar!