Top

SANSUI dag bij Old School Hifi

 

Op zaterdag 14 december organiseren de partners van Music2 BV op veler verzoek wederom een inloopdag, ditmaal met als rode draad: SANSUI!

 

Audio Reparatie Hoek van Holland en Old School Hifi laten deze hele dag draaien om dit icoon uit de hifi van de jaren 60 en 70. Demonstraties zullen de hele dag plaatsvinden in de grote demo-ruimte, centrale ster:  de SANSUI AU-999 geïntegreerde versterker. Ook zult u de (in de Vintage wereld gezien als de beste buizenversterker ooit)  AU-111 kunnen beschouwen, net als de AU-222, AU-555, BA-3000 etc, etc!

 

 

 

Als luidsprekers tijdens dit evenement zullen we de BlumenHofer Classic 1722’s inzetten, fraaie monitoren met een knipoog naar JBL uit haar hoogtij-dagen.

 

 

Ook de bronnen tijdens deze dag kunnen we gerust ‘’iconisch’ noemen, een Garrard 401 en een Technics SP-15, beiden volledig gereviseerd door Audio Reparatie Hoek van Holland en voor de gelegenheid voorzien van een Jelco 750-12 inch arm met van den Hul MC elementen (DDT II en MC ONE). Tussen de draaitafel demonstraties door kunt u zelf nog wat Reel2Reel demo’s verwachten, hiervoor zetten wij de TEAC A7300-RX in, wederom een icoon uit vervlogen dagen.

 

 

 

 

Voor degenen die eens in de keuken van audioreparaties en restoraties willen kijken, de werkplaats van Audio Reparatie Hoek van Holland is ook de gehele dag geopend, en kunt u hier alle ins- en outs van reparatie- en revisiewerk bespreken.

.

We zien u graag verschijnen op Zaterdag 14 December aan de Dwarskulk 1, 3151 ZD in Hoek van Holland. De inloop, het parkeren en de  hapjes en drankjes zij  gratis!

Openings- en demo-tijden: van 11.00 tot 17.00