Top

Promotion:

 

Op deze pagina vind u maandelijks 1 of meerdere producten welke wij vertegenwoordigen waarvan wij vinden dat zij een plekje in de spotlights verdienen.

 

=========================================================================================================

 

Mei 2020: vanwege het niet doorgaan van de High-End Munchen dit jaar willen wij in Mei 2020 (de maand waarin normaliter de genoemde High-End plaatsvind) de spotlights even richten op de Trafomatic ”GLENN” Parallel Single Ended 300B mono eindversterkers. Deze hadden dit jaar in Munchen de sterren van de internationale hemel moeten spelen, nu dus even op deze manier:

 

Na de introductie op de i-EAR audio show jongstleden november, waar zij in combinatiie met de BlumenHofer Classic 1743 luidsprekers de award ”Best Sound of the Show” in wacht sleepten wilden wij u toch nogmaals in de gelegenheid stellen om deze echt fantastische set nogmaals bij ons in Hoek van Holland te komen beluisteren.

 

GLENN mono-versterker samen met een BHC 1743 weergever

 

Toegegeven, het is geen goedkoop setje, maar daar zijn deze ”spotlights” ook niet perse voor bedoeld. Wij laten u graag horen waar deze componenten van Trafomatic samen met Blumenhofer Acoustics toe in staat zijn: pure muziekbeleving, of, wat onze Oosterburen ook wel de ‘de stand der dingen” pogen te noemen…

 

GLENN ”links” tijdens de bias test

 

De Trafomatic GLENN PSE 300B versterkers (€21.999 per set van 2), welke zijn voorzien van de Emission Labs 300B Mesh eindbuizen (in een Parallel Single Ended schakeling) leveren per monoblok ”slechts” 12 watt. Echter, die 12 watten zijn van een dergelijke kwaliteit, dat er een gevoel van vele malen dat vermogen ontstaat. Uiteraard zorgt ook de zwaar overbemeten voeding hiervoor, de gebruikers van luidsprekers met een rendement van af 92 dB zullen dan ook nooit vermogen te kort komen.

 

Dankzij de ”dissipatie” schakelaar op het front zijn deze versterkers optimaal in te stellen voor werkelijk iedere verkrijgbare 300B buis op de markt, hiermee zullen de 300B buizen dan ook altijd optimaal ingesteld staan, en gaan ze daardoor ook nog eens veel langer mee. Tel hier de instelbare tegenkoppeling bij op (0,-1,-2 of -3 dB) en u begrijpt dat de meest veelzijdige 300B mono eindversterkers zijn geboren…

 

GLENN ”rechts” met op de achtergrond o.a. de Trafomatic LARA voorversterker

 

De Trafomatic GLENN monoblokken zijn op afspraak te beluisteren, als bronmaterialen kunt u kiezen tussen Mastertape, Vinyl of CD.

 

U bent van harte welkom!

 

=========================================================================================================

 

Als eerste in deze reeks voor de maand April 2020 een wonderschone analoge bron-combinatie: de Feickert Volare/Jelco/vdH/Octave set-up.

 

 

Deze ongelooflijk mooie bron, opgebouwd rondom het Dr. Feickert Volare loopwerk (€2.499), biedt u in deze prijsklasse een kwaliteit om van te dromen. De Volare, uitgevoerd met de optionele ”Linear” voeding (€849), een Jelco 10 inch 850 tonearm (€1.199) en het van den Hul DDT II MC element (€1.185) geeft via de Octave EQ-2 phonoversterker (€1.500) vele €10.000 plus draaitafel combinaties het nazien. Zoekt u verfijndheid? Check! Dynamiek? Check! Analoge rijkdom? Check! Alles wat u zoekt in de het topsegment van de analoge audio wordt u door deze combinatie geboden zonder het normaliter bijbehorende verwachtte prijskaartje.

 

Dr. Feickert ”Linear” voeding

 

Octave EQ-2 MM/MC phonoversterker

 

Dit alles bij elkaar opgeteld maakt de Feickert Volare combinatie dan ook onze Highlight van de maand April/Mei, deze zal permanent demo-klaar staan opgesteld in een set om van te watertanden: de Trafomatic Audio LARA/GLENN buizen-voorversterker/mono buizen-eindversterkers (Single Ended 300B) gecombineerd met de HIFI.NL/iEAR ”Best Sound” award winnende Blumenhofer Classic 1743 luidsprekers. 

 

De Feickert Volare met Trafomatic LARA en GLENN versterkers

 

De complete set-up, zoals deze voor u staat opgestelt

 

Bel of mail voor een vrijblijvende demo, en laat u overtuigen van de kwaliteiten van de Feickert Volare. U zult meer dan verrast zijn…