Top

Ondersteuning KIKA tijdens de X-FI Audioshow 2016

 

Hij komt er weer aan,  de Nationale X-fi Audioshow 2016!

 

Tijdens deze show hebben wij, zoals ieder jaar, een bijzondere set-up voor u klaar staan (waarover later in dit bericht meer), dit jaar wilden we echter ook iets anders doen.

 

Na overleg met initiatiefnemer in deze, de heer AJ van den Hul, hebben wij dan ook besloten onze harten weer eens te laten spreken. Tijdens de showdagen op zaterdag en zondag zal de heer van den Hul werken aan een vdH Crimson MC pick-up element, werkzaamheden welke in ruimte 40 live te volgen zullen zijn op een groot videoscherm, aan het eind van de show zal dit element per opbod worden aan de hoogst bieder.

 

De volledige opbrengst hiervan zal worden geschonken aan het Kinder Kankervrij fonds, beter bekend als KIKA!

 

Wij hopen dan ook dat iedereen hier gul op zal bieden, u koopt niet alleen een bijzonder MC element, u steunt er een bijzonder goed doel mee!

 

 

image001

 

 

Voor meer informatie aangaande KIKA:    WWW.KIKA.NL

 

 

Bristol_2015-vdH%20better

 

Voor meer informatie aangaande het Van den Hul Crimson MC element:   THE CRIMSON

 

 

Uiteraard kunt u bij ons ook weer terecht voor demonstraties van het hoogste niveau:

 

Verwacht dit jaar wederom analoge demonstraties met draaitafels van Pluto Audio, Dr. Feickert Analogue en REED, welke worden weergegeven via een set-up van Blumenhofer Gran Gioia Hoornluidsprekers, Octave Audio (Jubilee) buizenversterking en Sonore AC bekabeling. Laatstgenoemde zal u ook enkele te verwachten producten tonen welke zijn ontstaan door de ”out of the box” denken waar deze fabrikant om bekend staat!

 

Een stand aangekleed door Gallery RitsArt, een set om van te dromen, muziek uit onze beroemde platenkoffers, misschien zelfs wel wat knipogen naar dromen uit vervlogen dagen, we zien u graag verschijnen in ruimte 40 tijdens de X-fi Audioshow op 24- en 25 september in de Koningshof te Veldhoven…