Top

NEW MUSIC High-End Innovation Show 2017

 

Tijdens de jaarlijkse NEW MUSIC High-End Innovation Show zal Music2 dit jaar samen met fabrikant van den Hul acte de presense geven, en wel in de Privat Zinc ruimte.

 

In deze zeer fraaie en grote ruimte kunnen wij de succesformule, zoals ontstaantijdens de afgelopen X-fi show, nog een keer dunnetjes overdoen, en presenteren wij u nogmaals de 1743 monitoren van BHC Acoustics in combinatie met van den Hul versterkers, phonotrap en bekabeling. Als bron deze maal de Dr. Feickert Firebird ”Art” welke is voorzien van de REED 5T tangentiale arm en het van den Hul Crimson Stradivarius element.

 

Uiteraard zal de aankleding weer worden verzorgd door kunstenaar Rene Visker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als kleine extra zullen wij tussendoor demo’s verstrekken met kopien van Mastertapes, deze maal 2 albums van het Nederlandse RAR label. Deze demo’s zullen worden gegeven met onze TEAC A7300RX portable studio recorder, wij beloven u iets zeer bijzonder!

 

 

Verder zullen wij, voor de geinteresseerden onder u enkele dems kunnen geven met de van den Hul Extender. Wat dit is? Wat dit doet? Kom langs en ervaar het!

 

Wij zien u graag verschijnen op zaterdag 18- of zondag 19 november 2017 tijdens de NEW MUSIC High-End Innovation Show in het Merriot-Hotel, Olympiadelaan 6, 1140 Brussel. U vindt ons in de Private Zinc zaal, direct naast de bar!