Top

Demonstratieruimtes in Hoek van Holland

 

Misschien niet algemeen bekend, maar ook op onze locatie in Hoek van Holland beschikken wij over 3 goed ingerichte luisterruimtes. Omdat het, gezien de omvang van de producten welke wij distribueren, voor dealers ondoenlijk is u alles te kunnen laten zien en horen hebben wij als ondersteuning voor deze optie gekozen.

 

De grootste ruimte (90 m2), vindt u op de begane grond tegenover onze werkplaats/technische dienst. Deze ruimte wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het demonstreren van de Blumenhofer Classic 1743 luidsprekers in combinatie met Vintage versterkers of overjarige modellen uit ons eigen pakket. Als bronnen gereviseerde draaitafels zoals de Technics SP-15, Garrard 301 en Garrard 401  of via de TEAC A7300-RX Reel2Reel recorder.

 

 

 

 

 

 

Op de 2e verdieping vind u de overige 2 luisterruimten, de grootste hiervan (70 m2), is tevens ingericht als minibioscoop. Hier worden o.a. demonstraties gegeven met Octave en Trafomatic versterkers, Dr. Feickert draaitafels, Blumenhofer en Blumenhofer Classic  (bhc) weergevers.

 

 

 

 

 

Onze 3e luisterruimte treft u direct bij het bovenkomen op de eerste verdieping aan, een ruimte van 55 m2 welke van de gang wordt gescheiden door een kolossale glaswand. Deze ruimte dient tevens ook als bespreekruimte en kantoor van Music2 audio import. Hier vinden vooral demo’s plaats met Blumenhofer luidsprekers , Trafomatic versterkers en Dr. Feickert draaitafels…

 

 

 

 

…Al met al denken wij dat we u op deze manier zeer goed kunnen informeren/demonstreren waar onze onze producten voor staan. Ook bent u met uw dealer van harte welkom mochten zij 1 of meerdere producten waar uw interesse naar uitgaat, niet in de eigen winkel hebben staan.