Top

Demonstratieruimtes in Hoek van Holland

 

 

Misschien niet algemeen bekend, maar ook op onze locatie in Hoek van Holland beschikken wij over 3 goed ingerichte luisterruimtes. Omdat het, gezien de omvang van de producten welke wij distribueren, voor dealers ondoenlijk is u alles te kunnen laten zien en horen hebben wij als ondersteuning voor deze optie gekozen.

 

 

De grootste ruimte (90 m2), vindt u op de begane grond tegenover onze werkplaats/technische dienst. Deze ruimte wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het demonstreren van de Blumenhofer, en BlumenHofer Classic luidsprekers in combinatie met Trafomatic buizenversterkers. Als bronnen vindt u hier vooral de Dr.Feickert draaitafels.

 

 

 

Op de 2e verdieping vindt u de overige 2 luisterruimten. De grootste hiervan (70 m2), kan worden gezien als ons hifi museum en is eigenlijk ontstaan vanuit de liefhebberij voor de iconen uit de jaren 80 en 90. Als vast stel luidsprekers wordt hier gedemonstreerd met de B&W 801-series 80, de oerversie van de 801, en naar ons idee nog steeds de meest iconische luidspreker welke B&W ooit heeft gebouwd. Deze set, volledig gereviseerd naar nieuwstaat, is uitgevoerd met de Sound Ancors, absoluut een genot voor oog en oor. Voor de aansturing van deze -eigenlijk- studio monitoren, bestaat de keuze uit een aantal bijzondere combinaties, iets wat dit ”demo-museum” ook gelijk uniek maakt: of het nu de Mark Levinson 28/29 combinatie betreft, de Threshold T3/T200, Classe Audio 30/70/CA150, een Forte model 3 of de Krell KSP-7B/KMA 160 monoblokken set-up, iedere combinatie is werkelijk uniek. Als bronnen vindt u hier een Technics SP15 draaitafel en een TEAC A-7300RX Reel2Reel recorder.

 

Overigens, alles wat u in deze ruimte aantreft is privé bezit, en niet te koop, wel een ruimte om even heerlijk weg te dromen naar gouden, oude tijden. Voor de liefhebbers van moderne kust is deze ruimte nog voorzien van de nodige kunstwerken van Jacob Kanbier en Rene Visker.

 

 

 

 

Onze 3e luisterruimte treft u direct bij het bovenkomen op de eerste verdieping aan, een ruimte van 55 m2 welke van de gang wordt gescheiden door een kolossale glaswand. Deze ruimte dient tevens als bespreekruimte van Music2 audio import. Hier vinden vooral demo’s plaats met BlumenHofer Classic 1722 en 1733 luidsprekers, gecombineerd met Trafomatic buizenversterkers.

 

 

 

Al met al denken wij dat we u op deze manier zeer goed kunnen informeren/demonstreren waar onze onze producten voor staan. U bent van harte welkom om ons met-, of via uw dealer te bezoeken mochten zij 1 of meerdere producten waar uw interesse naar uitgaat, niet in de eigen winkel hebben staan.