Top

Demonstratieruimtes in Hoek van Holland

 

 

Misschien niet algemeen bekend, maar ook op onze locatie in Hoek van Holland beschikken wij over 3 goed ingerichte luisterruimtes. Omdat het, gezien de omvang van de producten welke wij distribueren, voor dealers ondoenlijk is u alles te kunnen laten zien en horen hebben wij als ondersteuning voor deze optie gekozen.

 

 

De grootste ruimte (90 m2), vindt u op de begane grond tegenover onze werkplaats/technische dienst. Deze ruimte wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het demonstreren van de Blumenhofer, en BlumenHofer Classic luidsprekers in combinatie met Trafomatic buizenversterkers. Als bronnen vindt u hier draaitafels van Auris, Feickert en Reed.

 

 

 

Op de 2e verdieping vindt u de overige 2 luisterruimten. De grootste hiervan (70 m2) wordt op dit moment verbouwd tot een heuse bioscoop waar u (film) demontsraties kunt verwachten via een Dolby Atmos set-up met Blumenhofer luidsprekers en McIntosh processors en versterkers. We verwachten dat deze ruimte eind maart 2023 klaar zal zijn!

 

 

 

 

Onze 3e luisterruimte treft u direct bij het bovenkomen op de eerste verdieping aan, een ruimte van 55 m2 welke van de gang wordt gescheiden door een kolossale glaswand. Deze ruimte dient tevens als bespreekruimte van Music2 audio import. Hier vinden vooral demo’s plaats met BlumenHofer Classic 1722 en 1733 luidsprekers, gecombineerd met Trafomatic buizenversterkers.

 

 

 

Al met al denken wij dat we u op deze manier zeer goed kunnen informeren/demonstreren waar onze onze producten voor staan. U bent van harte welkom om ons met-, of via uw dealer te bezoeken mochten zij 1 of meerdere producten waar uw interesse naar uitgaat, niet in de eigen winkel hebben staan.