Top

Demonstratieruimtes in Hoek van Holland

Misschien niet algemeen bekend, maar ook op onze locatie in Hoek van Holland beschikken wij over 3 goed ingerichte luisterruimtes. Omdat het, gezien de omvang van de producten welke wij distribueren, voor dealers ondoenlijk is u alles te kunnen laten zien en horen hebben wij als ondersteuning voor deze optie gekozen.

De grootste ruimte (90 m2), vindt u op de begane grond tegenover onze werkplaats/technische dienst. Deze ruimte wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het demonstreren van de Blumenhofer Classic 1743 luidsprekers, voor de liefhebbers eventueel ook in combinatie met Vintage versterkers.. Als bronnen vindt u hier buiten de Dr.Feickert draaitafels ook gereviseerde draaitafels zoals de Technics SP-15, Garrard 301 en Garrard 401  en onze TEAC A7300-RX Reel2Reel recorder.

Op de 2e verdieping vindt u de overige 2 luisterruimten, de grootste hiervan (70 m2), is tevens ingericht als minibioscoop en voor de liefhebbers van moderne kust ook voorzien van de nodige kunstwerken van Jacob Kanbier en Rene Visker. Hier worden o.a. demonstraties gegeven met Trafomatic versterkers, classic draaitafels en Blumenhofer Classic  (bhc) weergevers.

Onze 3e luisterruimte treft u direct bij het bovenkomen op de eerste verdieping aan, een ruimte van 55 m2 welke van de gang wordt gescheiden door een kolossale glaswand. Deze ruimte dient tevens als bespreekruimte van Music2 audio import. Hier vinden vooral demo’s plaats met Blumenhofer luidsprekers , Octave versterkers en Dr. Feickert draaitafels…

 

…Al met al denken wij dat we u op deze manier zeer goed kunnen informeren/demonstreren waar onze onze producten voor staan. U bent van harte welkom om ons met-, of via uw dealer te bezoeken mochten zij 1 of meerdere producten waar uw interesse naar uitgaat, niet in de eigen winkel hebben staan.